Bespoke

Bespoke repezintă serviciul de excelenţă Petru&Claymoor prin care fiecărui client i se construieşte, în stilul casei, un calapod de lemn personalizat din lemn.

Meşterul nostru, cu o experienţă de peste 20 de ani în shoemaking, va crea un calapod unic după măsurile clientului, calapod care va fi însemnat cu numele clientului şi care va putea fi folosit pentru comenziile viitoare.

În centrul acestui serviciu de excelenţă stă relaţia cu clientul şi consilierea oferită de Mircea Cioponea şi Petru Coca fiecărui client. Măsurile se iau atât clasic prin determinarea parametrilor picioarelor cât şi prin crearea unei amprente peronalizate.

Acest serviciu se adresează atât clienţilor obişnuiţi cu pantofi de excepţie bespoke cât şi clienţilor cu măsuri problematice, apărute ca urmare a unor afecţiuni.

În cadrul acestui serviciu există posibilitatea unor şedinţe de probă, între 1-3, în funcţie de complexitatea comenzii.

În ce priveşte perioada de livrare a pantofului, am reuşit să o scurtăm la XX după proba finală, această perioadă fiind una dintre cele mai scurte din shoemakingul bespoke.

Fiecare pereche de pantofi bespoke Petru&Claymoor reprezintă cea mai înaltă treaptă a măiestriei meşterului artizan, fiind dovada unui serviciu de excelenţă pentru un client de excepţie.